Om oss

ArtStyle är ett företag inom foliering, dekor, reklam och design.
Vi är en helhetsleverantör inom dessa områden där kvalitet och flexibilitet
är nyckelorden. 

Vi arbetar främst med företagskunder där vi, tillsammans med er,  tar en idé till verklighet. Allt från att skapa en bra dekor på ett fordon, säljande fasadfönster eller inreda kontoret som förmedlar det ni efterfrågar.
Vill du som privatperson göra något roligt motiv på bilen eller kanske ändra inredningen hemma på ett unikt sätt så löser vi självklart det.
Har ni en Idé ni vill förverkliga? Tveka inte att kontakta oss. 

Välkomna!

Kontakta oss

Våra leverantörer

För att kunna erbjuda våra kunder det som efterfrågas har vi satsat på bra leverantörer, både när det gäller material och maskiner. Vi har investerat i en maskinpark av högsta kvalitét, vilket gör att vi kan hålla en bred och väldigt hög standard på de projekt vi genomför; allt för att kunna matcha våra kunders förväntningar. Vi utbildar och certifierar oss på de arbeten vi utför och håller oss ständigt uppdaterade kring de senaste teknikerna inom dessa områden. Materialen vi använder kommer främst från Hexis Graphics som, med över 25 års erfarenhet, levererar material med bra garantier. Allt detta sammantaget för att kunna erbjuda kunden den bästa slutprodukten.